Tags

, , , ,

Gisteravond was weer de jaarlijkse “Enkhuizen bij kaarslicht” Ik ben er pas 1 x eerder geweest en herinner me nog goed hoe idioot druk het was. Hutjemutje schuifelde ik door de Breedstraat en over de Zuiderhavendijk. Maar van Harry kreeg ik de tip “ga een uurtje eerder” En dat was een goed idee. De lichtjes branden al bijna allemaal en het is een unieke kans om de gracht in de vissersbuurt te fotograferen zonder auto’s. ( op een enkele na dan)

Ik was vergeten een zaklampje mee te nemen dus het was even lastig. Maar als geboren Henkuzer kwam ik gelukkig Harry en later Henk tegen die me konden bijlichten om zo de juiste camera-instellingen te vinden. Ik zat weer op de fiets toen de grote meute om 19.00 uur het rondje gingen lopen…

alle foto’s staan op Flickr

Enkhuizen_lichtjesavond-3777Enkhuizen_lichtjesavond-3730Enkhuizen_lichtjesavond-3767Enkhuizen_lichtjesavond-3748Enkhuizen_lichtjesavond-Enkhuizen_lichtjesavond--2