Tags

, , , , , ,

Ik wilde graag de Old Library  in Dublin bezoeken en het is zeker de moeite waard. The Old Library is de nationale bibliotheek van Groot-Brittannië en Ierland. Sinds 1801 krijgt de Bieb een exemplaar van elk boek wat in GB en Ierland wordt uitgegeven. De collectie bevat meer dan 3 miljoen boeken.

Ik heb even nagedacht over de sfeer die ik de foto’s wilde meegeven. Door de kleding van de bezoekers werd het erg rommelig, zwart-wit gaf niet de warme, donkere sfeer weer die ik ervoer. Ik ben tot deze bewerking gekomen om de sfeer goed weer te geven. Ik hoop dat je het kunt waarderen.

Alle foto’s staan op Flickr

trinity-college-dublin-7563trinity-college-dublin-0198trinity-college-dublin-7575

trinity-college-dublin-0206trinity-college-dublin-0195trinity-college-dublin-7564trinity-college-dublin-0200