Tags

, , , , , ,

Ik ontving vanmiddag ook weer 2 kaarten, aan één kaart was een plastic zakje bevestigd, met daarin een penny voor “good luck” . Ontzettend lief van dit 16-jarige meisje. De andere afzendster vroeg munten uit Nederland, ik zal morgen wat opsturen. De kaarten hangen op een mooi plekje maar ook de achterkant is fraai, zulke mooie postzegels! Iedere kaart is volgeschreven, heerlijk…Ik geniet ervan! Iedere postcrosser maakt er werk van, dat zie ik duidelijk.

De kaart van Magda komt uit Lancut en heeft de 1211 km in 8  dagen afgelegd. De kaart van Dasha heeft de 1483 km sneller afgelegd: 6 dagen.

Hello Elly My name is Magda and I am 16 years old. I’m Polish and live in Lancut is a small, charming town near the Polish mountains. there is a castle wich comes Potochi many tourists. I really chocolate and I love old cars. Feel free to visit the Polish and i particulair to Lancut. I warmly great, ..( in het pools)….Magda. Happy Postcrossing, A penny for luck!

Hello! My name is Dasha and I am 18 ! I live in Belqrus (Minsk) I am madly fond of music. Especially rock and Metal! I hope you enjoy the card. Good luck, Daffunya