Tags

, , , , , , , , , , ,

Na alle berichtgeving was Nederland er helemaal klaar voor: de HorrorWinter van 2011/2012 kon beginnen. Er werden Alpen aan strooizout besteld, iedereen begon zich begin december al zorgen te maken, maar kijk nu eens hoe we erbij zitten: overal zie je sneeuwklokjes, ranonkeltjes en crocusjes vrolijk staan te zijn. Ik heb amelanchiers al in volle bloei zien staan, roze rozen : het begint al 1 groot feest in de natuur te worden. Bij een temperatuur van 10 graden blijft mijn winterjas in de kast en mijn nieuwe snowboots zijn brandschoon. Maar toch moet ik stiekum bekennen, dat de sneeuw toch heel wat mooiere plaatjes oplevert dan het gekwakkel van de laatste weken…en diep in mijn hart verlang ik naar zo’n weekje vol prachtige winterschoonheid.

Deze diashow vereist JavaScript.