“ik word nu echt oud” zuchtte mijn lief deze week op een avond. Op zijn werk vind iedereen Benidorm Bastards en Oh Oh Cherso het einde, het toppunt van humor, dikke pret, vette lol…….
Wij vinden BB flauw, na 2 x weet je het wel, doodsaai en wat is er nu leuk aan Oh Oh….? Ik vind het het al knap dat ze het kunnen verstaan…want dat lukt ons niet….

Natuurlijk worden we oud en dat is mooi, er zijn jaren geweest dat ik bang was dat ik niét de 50 zou halen en die grens ben ik zomaar voorbij….maar Ik merk het aan mijn lijf, aan mijn denken en aan mijn kijk op dingen.
Mijn buurmeisje wordt 9 en ze vroeg of ik wilde raden wat ze voor haar partijtje ging doen met de vriendinnen. Ik weet dat een video-kijken niet meer in is, dat de Mac bijna dagelijks op het menu staat in menig gezin, dat disco-zwemmen niet meer bestaat en dat bowlen not done is. En wie doet er nu nog een spelletje??? een speurtocht??? Dat zijn toch allemaal dingen uit de vorige eeuw…

Ik had het nooit kunnen raden, want ik zou er never nooit aan hebben gedacht: De 8 en 9-jarige dames gaan naar de nagelstyliste !!! Mijn mond zakte open, héél ver open en zelfs ik was sprakeloos…
Nu is dus dus een feit: ik ben oud!
En ik wacht op de eerste kinderverjaardag waar de Plastic Chirurg met zijn botox-spuit langs komt…