Tags

, , , , , ,

Een nieuwe verslaving is geboren: Gurushots!
Een online platform voor fotografen waar je kunt meedoen aan veel verschillende Challanges. Soms mag je 1 foto insturen, maar er zijn ook chanllenges waar je er 4 kunt uploaden.

Je klimt langzaam op de ladder, je begint als Newbie en eindigt als Guru. Maar dat ben je niet zomaar! Je hoeft niet via Facebook of een ander platform bij vrienden te bedelen om punten. Het stemmen gebeurt anoniem en je kunt niet op je eigen foto stemmen. Zelf geniet ik vooral van de foto’s die anderen insturen.

Als je Guru bent, mag je zelf een Challange organiseren. Hoe dit werkt, daar ben ik nog niet achter maar het idee heb ik al. En ik kan jullie verklappen: het is een orginele uitdaging die ik nog niet voorbij heb zien komen

Natuurlijk zit er bagger tussen, maar ik zie vooral een hoop fraais en doe leuke ideeën op. Het grappige is, dat ik vaak snel al weet welke foto er bij een bepaalde Challenge past. De uitdaging voor mij is dan om deze te zoeken in mijn archief. Gelukkig gaat dat redelijk omdat ik veel tags gebruik.
Tot mijn verrassing sta ik nu nr 1 in een Challange, maar de kunst is om hoog te blijven. Maar dit is voor nu wel een leuk plaatje


Ook zin om mee te doen?? Je kunt je eenvoudig aanmelden bij GuruShots. Succes!!!