Tags

, , , ,

Op het eind van de vakantie wandelden we door Beauly. Mijn oog viel op de etalage van Campbells en dan ben ik direct verkocht. Ik hou van stoffen, Tweeds, patronen, handwerk en oude winkels. Het is een winkel uit 1858 waar zoveel mogelijk de orginele details bewaard zijn gebleven.

Van de lieve dames mocht ik heerlijk rondsnuffelen en fotograferen. Ondertussen wisselden we nieuwtjes uit over het Britse Koningshuis. Zo gaan ze 1 keer per jaar naar Balmoral Castle om de hele koninklijke familie en staf in het nieuw te steken. Prins Charles heeft als enige een body-double. Dit zijn grappige dingen om over te kletsen. Dat Camilla een tof mens is, dat had ik al langer door. Ik heb er voor mezelf een prachtig kussen gekocht, en ik ben er erg blij mee! Een mooie herinnering aan Schotland.