Tags

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Over mijn Fujifilm XT 1 camera kan ik alleen maar lovend zijn, ik ben er dan ook zeer tevreden over. Maar….. ik mistte 1 ding heel erg van mijn Canon 7D en dat was het Joystickje. De XT 2 heeft dit pientere pookje óók en toen begon het nadenken. In samenwerking met de veel snellere autofocus én mijn interesse in vogels zou dit een mooie upgrade zijn.

Nu de XT 2 flink in prijs is verlaagd, werden ook de occasions veel goedkoper. Voor mij was dit doorslaggevend. Nu kon ik de back-up camera XT 10 nog goed verkopen, maar straks, als de XT 3 komt, wordt dit een ander verhaal. Straks gaan we naar Helgoland om de Jan van Genten te fotograferen, tijd om dus te oefenen met mijn “nieuwe” XT 2.

En voor een eerste keer ben ik zéér tevreden. Wat werkt het fijn met zo’n snelle autofocus. Hier wat foto’s die ik heb gemaakt. Het zijn flinke uitsnedes, omdat afstand groot was. Maar dat mag de pret niet drukken.

Brandganzen

Brandganzen

Rietgors

Muskusrat

grauwe gans met pulletjes

Meerkoeten

Buizerd

Zwaan jaagt ganzen weg