Tags

, , , , , , , , , ,

Afgelopen week waren Joke en ik een dagje naar de Sallandse Heuvelrug om daar naar de vogels te kijken en hopelijk óók een Eekhoorntje te spotten. We hadden van Arjan Troost een vogelhut gehuurd. We zaten in de boshut, een prachtige hut, ruim, mooi en luxe. Dus na het installeren was het afwachten…

Maar dat duurde niet lang, soms wist je niet wáár te kijken, zoveel was er te zien. Voor ons was het wel eens lastig om de soorten te herkennen. We hebben niet héél veel ervaring en door het jonge spul werden we constant op het verkeerde been gezet. Wel hebben we wat nieuwe soorten op de kiek gezet, o.a. de bonte vliegenvanger, de zwarte mees en de glanskop.

Hieronder een aantal foto’s. alle foto’s vind je in het Flickr Album

roodborstje

zwarte mees

boomklever

appelvink juveniel

groenling

bonte vliegenvanger

koolmeesjes

pimpelmees

eekhoorn