Tags

, , , , , , , , , , , , ,

img_0751

Het is feest!! De vlag kan uit………ik ben een echte Jubilaris……..20 jaar!!

Deze maand is het 20 jaar geleden dat ik op 14 november 1996 de diagnose borstkanker te horen kreeg. Ik was 38 jaar, eindelijk hersteld van een depressie die begon op mijn 32e en het leven begon me weer toe te lachen.

Zware jaren volgden, met angst, spanning, zware behandelingen, ziekenhuisopnames en medicijnen. De gevolgen van de behandeling zijn ingrijpend en hebben flinke schade aangericht. Gelukkig is er voor veel een pilletje…

De laatste 20 jaar heeft me ook veel opgeleverd, ik heb ervaren hoeveel kracht er in mij schuilt, ik heb bijzondere vrouwen leren kennen en vriendschappen voor het leven gesloten. Zonder de kanker had ik dit allemaal moeten missen. Lotgenotencontact heeft mijn leven verrijkt, ik ben daar heel dankbaar voor.

Ik heb mijn kinderen volwassen zien worden, ik was bij hun huwelijk en nu ben ik oma van 2 prachtige kleinzoons. Ik heb meer gekregen dan ik had durven hopen, toen ik de diagnose kreeg…..

20 jaar geleden zei tante Maggy het al tegen mij in Liverpool “count your blessings Love”

Lieve Maggy, ik tel ze nog steeds…

Lees hier mijn verhaal