Tags

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Vandaag zouden Joke en ik naar de Tentoonstelling van Bowie gaan in het Groninger Museum, Vanwege de IJzel, wat het (openbaar) vervoer verlamde, konden we niet in Groningen komen. ( gelukkig mogen we wel op een andere dag komen met de e-tickets)

We wilden wel wat doen, en het werd: de hamsters van Joke fotograferen. Met de nieuwe studioset was het heerlijk werken. Prachtig controleerbaar licht. Een heel mooie set Joke. Ik begrijp waarom je die hebt aangeschaft!!

Het was dus wel even schrikken voor de schatjes, om zomaar wakker geschud te worden…maar de beloning was natuurlijk fijn: heerlijke walnoten…

Het is goed opletten, ze zijn razendsnel. Maar ik ben ook nu weer diep onder de indruk van de Fuji XT1.  De snelheid van de autofocus van de Fuji 35 mm 2.0 is formidabel en de foto’s zijn ongelooflijk scherp. Ik heb nog geen minuut spijt dat ik vorig jaar ben overgestapt.

zo uit bed, dus de haren nog niet gekamd...

zo uit bed, dus de haren nog niet gekamd…

als je teveel wilt..val je om...

als je teveel wilt..val je om…

Geef hier die walnoot...

Geef hier die walnoot…

even poseren in het poppenhuis

even poseren in het poppenhuis

smikkelen en smullen

smikkelen en smullen

even die AH-hamster nadoen..

even die AH-hamster nadoen..

boevenstreken

boevenstreken

zo de winkelwagen in

zo de winkelwagen in

hamster-3945hamster-3860