Tags

, , , , , , , , ,

Mijn “oude” werkplek bestond 10 jaar, dus tijd voor een feestje. Voor de bewoners was er de snoezelbus . Een heerlijke plek waar men zich kon ontspannen en relaxen. De bewoners genoten er zichtbaar van. Wat is dit een geweldig iets!! Ik had hier nog nooit van gehoord maar het was een schot in de roos.

Boerderij 10 jarig jubileum-6324

 

De bewoners zijn onder de indruk van de bus

De bewoners zijn onder de indruk van de bus

Heerlijk relaxen met een schattige knuffel op schoot

Heerlijk relaxen met een schattige knuffel op schoot

Ontspannen op het waterbed

Ontspannen op het waterbed

wie jarig is, trakteert...heerlijke gebakjes

wie jarig is, trakteert…heerlijke gebakjes

Geen feest zonder bloemen

Geen feest zonder bloemen

Clown Jet

Clown Jet blaast heel zachtjes tot groot plezier van S.

Het meest onder de indruk was ik van Clown Jet . Wat een bijzondere vrouw met een prachtige gave. Ik heb er intens van genoten. Wat geweldig dat je zo met mensen kunt omgaan en een lach kunt toveren op ieders gezicht. Ik heb diep respect voor wat zij deed….en wat een mooi werk…..

Jet’s lijfspreuk:

Als je de zon brengt
in het leven van anderen,
komen de stralen
vanzelf weer terug.

IMG_6436-bewerkt

Collega René had een fantastisch mooie fotoserie gemaakt van de bewoners. Knap om precies het juiste moment af te drukken voor DE foto…

Ik heb al eerder de blog SAMEN geschreven, om mensen te interesseren voor vrijwilligerswerk. Er wordt vaak gedacht dat het heel veel tijd kost, dat je dan vast zit. Maar niets is minder waar. Bewoners vinden het al geweldig als je eens een kopje koffie komt drinken of een wandeling in het zonnetje wilt maken. Of moedig iemand aan langs de lijn…er zijn zoveel mogelijkheden…ga gewoon eens informeren of er een bewoner is die bij je past en die jou die zonnestralen geeft.