Tags

, , , , , , ,

Koffiebonen

Koffiebonen

Parfum

Parfum

Reclame-pagina

Reclame-pagina

Voor de fotoclub hadden we als opdracht productfotografie. Ik vond het lastig, wat moest ik nu maken….denk niet te moeilijk…voor mij makkelijker gezegd dan gedaan.

Het koffiekopje met de bonen vind ik geslaagd. De achtergrond is wel erg wit geworden. Ik lees dus net in een artikel dat ik beter de belichting had kunnen ++ met minimaal 1. Iets om te onthouden…of nog beter…ik ga het overdoen. Ik wil het verschil zien.

Het flesje parfum vind ik een prachtig plaatje geworden. Niets meer aan doen. Bij deze foto heb ik een reflectiescherm gebruikt

De reclamepagina met de bamboe is uit de oude doos. Ik ben geen fan van fotoshoppen, ik vind er echt niets aan. Ik wil de foto zo goed mogelijk maken en zo min mogelijk bewerken. Maar als totaalbeeld is het redelijk geslaagd.