Tags

, , , , , , , , , , , , , , ,

Een aantal jaren terug kwamen de gebroeders Anton in ons leven. Opeens waren ze in ons huis en lagen zelfs in bed……. Omdat ze toch wel iets te vrijpostig waren, mochten ze mee naar ons huisje in Ermelo.

Daar stonden ze gezellig in de tuin te ouwenelen met elkaar, alles en iedereen werd besproken door de heren.

Maar wat nu?? De Caravan is verkocht en ik wilde niet dat deze heren nu opeens in het grote zwarte verdwijngat van een container zouden vallen.

Een aantal jaren terug  heb ik altijd moeten gniffelen als er weer een bericht in de krant kwam over het Tuinkabouterbevrijdingsfront

de Zwolse Courant van 18 februari 2002

de Zwolse Courant van 18 februari 2002

Op het Journaal zag je dan een ernstig kijkende politieagent, omringd door tientallen kabouters die gedupeerden opriep om te komen kijken of haar/zijn lieveling er tussen zat. Dat is voor mij genieten met een grote G. Als dit het Journaal haalt in ons landje, dan valt het allemaal nog wel mee denk ik dan maar…

RTV-Nieuws: Dakloze kabouters wachten op het politieburo

RTV-Nieuws: Dakloze kabouters wachten op het politieburo: 13-08-2014

Met deze gedachte in het achterhoofd, en niet wetende wat de toekomst van de Gebroeders zou zijn, heb ik ze in mijn fietsmandje gezet en hebben we een mooi plekje uitgezocht in het Leuvenumse Bos. Het leger oefent hier regelmatig en ik hoop echt dat er ooit een tijgerende militair op mijn vriendjes stuit…..

Het zijn nu echte Boskabouters geworden en ik heb ze beloofd: als ik in de buurt ben kom ik langs…

IMG_3845

De gebroeders op hun nieuwe locatie. (Op hun verzoek heb ik de GPS uit de foto verwijderd)