Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vanmorgen kwam er weer een berichtje op Facebook langs “ik ben zo verdrietig, ik ben al mijn patronen kwijt want mijn computer is stuk gegaan……”

De oplossing is zo simpel: Dropbox!!

dropbox

Ik vind het super en gebruik het voor veel dingen: patronen, recepten, boeken, PDF-files, foto’s…eigenlijk voor alles wat ik soms ook ergens anders wil inzien of delen.

Het werkt zo simpel: je maakt een account en installeert Dropbox, sleept de bestanden er naar toe en waar je ook bent, via telefoon, tablet of computer kan je de bestanden inzien. Het delen gaat ook supersnel, want je stuurt degene een link van de map of bestand wat je wilt delen en hij/zij kan direct  het bestand downloaden of nog handiger: het in eigen dropbox zetten.

Natuurlijk zijn er ook andere cloudopslagdiensten, zoals Google Drive, OneDrive, Mega en Box, maar ik ben ooit beland bij Dropbox en het bevalt me heel erg goed.

Een aanrader dus! Doen!!!