Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Dit jaar moest het er maar eens van komen: het rijden van de Bollenroute in de NO-Polder. Vorig jaar wilden Joke en ik deze fraaie rondrit ook al maken, maar het slechte voorjaar was de grote spelbreker. Maar nu konden we dus van start…we moesten zelfs opschieten, want er wordt al druk gekopt door het zachte, zonnige voorjaar.

De route is een km of 80 en je doet er snel een halve dag over, vooral als je, zoals ons, graag tussen de tulpen struint

16-04-2014 024 Noordoostpolder bollenvelden

 

De route is goed bewijzerd, maar in het weekeind zal het wel een gekkenhuis zijn en ergernis voor de omwonenden geven. Want het respecteren van andermans bezit is lastig, dat hebben we wel gezien. Gelukkig hadden wij de rust en ruimte. Voor het eerst heb ik mijn foto’s aan GPS gekoppeld, leuk om terug te kunnen zien, waar je je precies bevond tijdens de opname. (Wat had ik dit graag gehad in Ierland)

Alle tulpenfoto’s staan op Flickr

tulpen-34

tulpen-20tulpen-37

tulpen-29