Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tien dagen zijn we naar de United Kingdom geweest, een heerlijke tijd waarin we veel moois hebben gezien, familie hebben bezocht, vrienden hebben gesproken en vooral hebben genoten van de gastvrijheid van de Britten. Wat is het toch een heerlijk land met geweldige inwoners, we love it!!!

De eerste dag brachten we door in Snowdonia National Parc, in schilderachtige dorpjes met onuitspreekbare namen. De heuvels en wegen worden bevolkt door schapen, veel schapen…

De eerste overnachting was in een geweldig “Fawlty Towers”-achtig hotelletje waar we ieder moment Basil konden verwachten, en natuurlijk werd daar heerlijk pub-food geserveerd, dé manier om gezellig en goedkoop te eten.

(Klik op een foto om de slideshow te starten)

(Click photo to start Slideshow)