Tags

, , , , , ,

Ik mocht weer 2 fraaie kaarten ontvangen, ditmaal uit Tsjechië en Duitsland. Voor het eerst komt een kaart uit een stad waar ik ben geweest. Münster heb ik ooit bezocht toen manlief daar werkte. De kerstmarkt was echt heel leuk daar…fraaie kraampjes, totaal anders dan Keulen. De postcrossingpostzegels zijn ook binnen gekomen, dus ik kan ook mooie zegels gaan plakken!

Hi Elly I’m from south Bohemia and I study univerity. “ceský Krumlov ( on card) is the most famous place in czech republic. Have you ever been there? Do you know Prague or Liphomeer?. I love taking pictures too. But I use old-fashion technology. I love B/W photo’s. Best wishes. Peta.

De kaart legde de 784 km af in 2 dagen

Dear Elly, Here’s a potcard with a city-center view of Münster, a lovely German city in NRW. It’s only 1.5 hour to the Netherlands from here. It’s rather cold now in Münster, but still very nice and sunny. Cheers, Anna.

Münster ligt dichterbij: 179 km in 2 dagen