Tags

, , , , ,

En weer viel er een verrassing op de mat, deze keer uit Kaliningrad (of Köningsberg). Na 1026 km en 10 dagen is deze kaart aangekomen. Mijn aardrijkskunde wordt grondig opgepoetst: ik google waar de kaart vandaan komt en lees over de herkomst. Deze kaart was ook versierd met 3 prachtige postzegels. Verder zijn de schrijffouten altijd charmant, want ik maak ze ook…zeker weten.

Ik ben de “gewone” Nederlandse postzegels zat, zo saai als je ze vergelijkt met wat er allemaal op mijn kaarten zit geplakt… Ik heb dus bij Tante Post de speciale postcrossing-postzegels besteld. Zo kan ik wat leuks terug doen en het is zeker iets voor verzamelaars.

Hello Elly ( hier mijn naam in het russisch) My name is Vera.I’m 18. I live in Kaliningrad.- the city on the west of Russia. I love scrapbooking and handmate. Have a good day . Buy 🙂