Tags

, , , , , , , , , , , , , , ,

Vandaag lagen er bij thuiskomst 3 kaarten op de deurmat. Het is de leukste post die ik sinds tijden heb ontvangen, manlief vindt het ook leuk. Het persoonlijke berichtje, de mooie postzegels, de leuke kaarten: hier kan je toch alleen maar vrolijk van worden…

Mari uit Finland schrijft: Hi from Finland. A reindeer is typical in Northern Finland. I like Lapland and I visit there every spring. Best Wishes from Mari.

Haar kaart heeft er 4 dagen over gedaan en de afstand was 1383 km.

Kaart nr 4 komt uit Beijing, China.

Hi Elly! I’m Purple Ying from Beijing, China. I’m 19 and play drums in my Punk band. These card is about Lugou Bridge- the oldest bridge in Beijing. This photo was taken about 150 years, if you go to Beijing, you can’t miss it.  By Purple Ying

De afstand van 7794 km is in 8 dagen afgelegd.

Ik heb nog geprobeerd een berichtje achter te laten op de website van Purple Ying, maar daarvoor is mijn Chinees toch niet goed genoeg…..

Katrina uit Berlijn schrijft: Hello Elly, greetings from Berlin where this card was produced because of the 125th anniversery of the 1st electric tram of the world. Nowedays the tram only drives in the East part of Berlin. Best Wishes, Katrina.

Deze kaart heeft de 548 km in 3 dagen afgelegd.