Tags

, , , , , , , ,

De postbode heeft het er maar druk mee. Viel gister ansicht 1 op de deurmat, vandaag kwam nummer 2 al aan. De kaart komt uit Malmö, Zweden. Deze kaart heeft 598 km afgelegd in 4 dagen.

Ingela schrijft: Hi Elly, so many nice photos U have on your webb. I really liked them. Here is a picture of new ( almost) buildings in my hometown Malmö ( southern part). The area is just by the sea (östersjön) and a very populair place for photografers. This high building is the highest of Malmö, “Turning Torso”. If you ever come to Sweden, visit Malmö!

Happy postcrossing, Ingela

Ook op deze kaart dus een heel verhaal, ik vind het leuk dat iemand die moeite wil doen, ( zelf schrijf ik ook wat dingen, afhankelijk van het profiel ) Ingela heeft ook op mijn website rond gekeken. Leuk!