Tags

, , , , , ,

Voor de Clubavond hadden we o.a. als opdracht “maak een portret” . Ik heb hier best wel lang over nagedacht en ben aan de slag gegaan. Naar volle tevredenheid heb ik 2 portretfoto’s gamaakt. Ik was wel wat teleurgesteld dat niet iedereen hier dan serieus mee aan de slag is gegaan. Iemand fotograferen of een portretfoto maken, daar zit voor mij een wereld van verschil in. Van mezelf kan ik zeggen dat ik het serieus heb aangepakt en met het resultaat ben ik blij.

Blijft natuurlijk de vraag….is de foto van de moslima een portretfoto??? Dat durf ik niet met zekerheid te zeggen omdat het gelaat voor het grootste gedeelte bedekt is. Maar deze foto is wel iets, wat ik al heel lang wilde maken.

Daarna nog de ogen van kleur veranderd, gewoon, omdat het kan en ik het leuk vind om wat te oefenen in Photoshop.

Bij de volgende foto heb ik het Dragan-effect toegepast, wat een verrassende foto maakte.  Al met al was ik tevreden over de door mij ingezonden foto’s en daar gaat het om.