Nadat Bientje zo triest was overleden, was het stil in huis…te stil… Wat wen je snel aan de gezelligheid van een huisdier, de liefde, de aandacht en het heerlijke knuffelen.
Ik zag op kittentekoop de foto van Fayline staan, en was direct verliefd op dat mooie katje. Een lang telefoongesprek volgde met de eigenaar van Cattery Nedercat. Fayline had 2 keer een nestje gehad, bij de 3e zwangerschap werd in de 5e week ingegrepen: de vader overleed plots aan een hartafwijking. De kittens werden verwijderd en Fayline werd gesteriliseerd. Daarna kwam ze in aanmerking voor herplaatsing

Wij hebben Fayline opgehaald, ze liep direct nieuwsgierig door het huis en ging lekker eten. Ook de kattenbak werd bezocht, het ging dus goed.
Uit de stamboom bleek dat Bientje de tante was van Fayline, vooral zichtbaar aan de krul in de staart, die is identiek. Hoe klein kan de wereld zijn…. Fayline is een heerlijke poes, die zich in ons huis prima thuis voelt. De 2e nacht werden we rond 3.00 wakker van een luid spinnende poes, die het liefst boven op ons hoofd wilde liggen. De slaapkamer is dus verboden terrein geworden, want wie aan onze nachtrust komt…………
Soms mauwt Fayline nog, op zoek naar haar oude vriendjes van de cattery. Maar dat zal snel wennen….voor nu voelt ze zich hier prima thuis